ECODRY

Nahajate se: Home Razvlaževanje s sistemom Skrb za zdravo bivanje

Skrb za zdravo bivanje

gesundwohnen-header

Odstranite škodljive barve, omete in materiale iz svojega doma.

jungeFamiliebeimEinzugindasneueHaus ECODRY-Mauerentfeuchtung

Prišel je tisti trenutek: vselitev v nov dom. Da pa vaše prilagajanje in veselje ob tem ne bo hitro splahnelo, morate vedeti, kakšni materiali vas obdajajo. Nenazadnje v domačem okolju preživite mnogo ur svojega življenja.

Tisto, kar je pomembno, je svetovanje.

ECODRY ima v svojem programu premišljene in skrbno razvite ter enostavno uporabne proizvode, s katerimi je vsaka sanacija hiše, vsaka obnova, vsaka adaptacija in vsaka prenova kleti popoln uspeh. Naj gre za gradbeni biser pod spomeniško zaščito ali kulturni spomenik, ostarelo tovarno ali stanovanjski kompleks, potreben sanacije – nudimo Vam ustrezen koncept za vsako velikost objekta. Pogovorite se z nami. Obiskali Vas bomo in Vam svetovali.

Praviloma sodelujemo z različnimi strokovnjaki, na primer z Vašim arhitektom ali glavnim izvajalcem in s podizvajalci, da Vam zagotovimo  optimalen rezultat sanacije.
Ecopor feuchtmauerputze

Ometi za vlažne zidove ECOPOR

Zidni omet absorbira vlago iz zraka v prostoru in jo v pravem trenutku ponovno oddaja; torej takrat, ko je zrak v prostoru presuh. Uporabite samo en difuzijsko odprt naravni omet, ki ne vsebuje kemičnih snovi in ni hidrofoben. Uporabite ECOPOR, naš posebni omet za vlažne zidove, obremenjene s soljo.
Več...


 

 


ecopaint wand-undfassadenfarbenStenske in fasadne barve ECOPAINT

Naš program vključuje tudi zunanji in notranji barvni premaz s posebnimi energetskimi učinki. Nudimo Vam ECOPAINT INSIDE ali ECOPAINT OUTSIDE, difuzijsko odprte barve najvišje kakovosti z dolgo življenjsko dobo in energetsko učinkovitostjo. Slednje pomeni, da s tem premazom lahko znižate stroške ogrevanja, saj se z regulacijo prostorske vlage in povečanjem temperature notranjih sten zmanjša potreba po toplotni energiji.
Več...

 

 


ecokalk anstrichmittelApneni premaz ECOKALK

Naj v vaših neobremenjenih kletnih prostorih ponovno zaživi dobra stara apnena barva.  V tem primeru uporabite našo barvo ECOKALK, ki sestoji iz izjemno čistega apnenca iz Bele Jure in vode – torej popolnoma naravni stenski omet!
Več...